Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Als je dochter gescout wordt …

De modellenwereld is een snelle wereld. We kunnen het ons wel voorstellen dat je als ouder zijnde twijfels hebt bij het modellenwerk van je dochter. Ze kan immers binnen enkele dagen in binnen- en buitenland bekend zijn. Het is niet alleen voor je dochter een nieuwe wereld, maar ook voor jou als ouder een geheel onbekend vakgebied waar je waarschijnlijk wel eens vraagtekens bij zet.

… kan ze blijven studeren …

Helaas gaan er vaak negatieve verhalen rond over de modellenwereld vanwege onbetrouwbare modellenbureau's en te dunne modellen. Die twijfels over het model zijn van je dochter komen ergens vandaan natuurlijk. Bovendien worden modellen ook op steeds jongere leeftijd gescout, maar dat is niet voor niets. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je dochter op jonge leeftijd gescout wordt, ze op een rustig en gezond tempo haar portfolio op kan bouwen. School en studie hoeven op die manier niet onder het modellenwerk te lijden, want ook wij weten dat school belangrijk is! Met andere woorden: je dochter kan gewoon naar school blijven gaan naast dat ze als model werkt.

… en zal ze zelfs bijleren!

Ook wij vinden het welzijn van je dochter belangrijk en adviseren je dochter ook uitsluitend modellenbureaus die professioneel en betrouwbaar zijn. Op die manier zal ze kennis maken met de professionele en fijne kant van het model zijn. In korte tijd zal ze veel leren over het vak, de omgang met andere professionals, maar in het bijzonder zal ze zichzelf op een nieuwe manier leren kennen.

We doen ons uiterste best om de modellen en ouders zo goed mogelijk te begeleiden bij de opstart naar de modellenwereld. Bij vragen of advies kun je ons altijd bellen op 06-51968483.

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier