Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Wat is The model Experience?

The Model Experience bestaat uit verschillende aspecten die allen een belangrijk onderdeel vormen van modellenwerk. De experience bevat onder andere de volgende onderdelen:

Theoretische uitleg over modellenwerk

Modellenwerk is een echte (bij)baan. Dat betekent dat je ook te maken krijgt met administratie, klanten, opdrachtgevers en meer. Toch hoor je hier nooit iemand over. Wij geven je echter wél de nodige nuttige informatie over deze aspecten. Hoewel het vaak wordt vergeten, is het een belangrijk onderdeel van modellenwerk, zeker wanneer je er je vaste (bij)baan van wilt maken.

Fotoshoot

Ook zal er een fotoshoot worden gedaan, zodat je je opgedane kennis meteen in de praktijk kunt brengen. De fotograaf geeft aanwijzingen en het is aan het model om deze zo goed mogelijk op te volgen en om te zetten naar een goede pose. Hierin assisteren we je zo goed mogelijk. Aangezien onze modellen zelf veel voor de camera hebben gestaan, hebben zij al de nodige ervaring in poseren. Zij delen deze graag met jou op The Model Experience!

Catwalktraining

Lopen op de catwalk is een vak apart. Het is belangrijk om gracieus, vloeiend en mooi te lopen. Er zijn diverse looptechnieken op de catwalk, welke we uiteraard zullen behandelen in de catwalk training. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijk signature loopje te ontwikkelen. De training wordt gegeven door een coach die zelf jarenlang op de catwalk heeft gestaan.  

Gedurende de dag kun je vragen stellen aan de professionals die de trainingen geven, zodat je een zo compleet mogelijk beeld krijgt van het modellenwerk. The Model Experience geeft je de handvatten om een mooie start te maken aan je modellenportfolio. Daarnaast is het gewoon een gezellige en leuke dag!

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier