Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Model in 1 dag

Heb je altijd al eens helemaal in de spotlight willen staan? Dat je helemaal het middelpunt bent en zelfs door een professionele fotograaf op de foto wordt gezet? Dat is nu mogelijk met The Model Experience : model voor 1 dag! In Model Voor 1 Dag ben je, zoals de naam al zegt, een topmodel voor een dag. Je maakt alles mee wat een model ook op een reguliere werkdag meemaakt.

Voor wie is Model voor 1 dag?

Onze model voor 1 dag experience is een leuke ervaring, ongeacht wat het doel voor jou is. Wil je graag model worden en weet je niet of het echt iets is dat bij je past? Dan kun je de model voor 1 dag experience doen om uit te vinden of je het leuk vindt en of je talent hebt. Daarnaast is het ook een leuke ervaring voor bijvoorbeeld groepen dames van een vrijgezellenfeest, of een gezellige vriendinnendag. Zo kan iedereen zich een dagje topmodel voelen, en je gaat uiteraard naar huis met een paar schitterende foto's van jezelf!

Wat doe je op een model voor 1 dag experience?

De dag begint met een introductie door een volleerd model. Vervolgens krijg je een catwalk training en leer je hoe je mooi kunt poseren. Tenslotte krijg je een heuse fotoshoot met een professioneel fotograaf.

Waar vindt de experience plaats?

De workshop wordt momenteel in vier verschillenden plaatsen in Nederland gegeven: Heerlen, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Hier komen in de toekomst nog meer locaties bij, dus houd de site in de gaten!

Wat kost het?

De model voor 1 dag experience kost €159,-. Voor dit bedrag krijg je een compleet verzorgde model experience en aan het einde krijg je natuurlijk de gemaakte foto's mee naar huis.

Hoe kan ik me opgeven?

Vul vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie.

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier