Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Over The Model Experience

The Model Experience laat je in één dag ervaren hoe het is om een echt model te zijn. Het kan niet anders dat er achter The Model Experience ook een professioneel modellenbureau zit. En dat is ook het geval! Het brein achter The Model Experience is Models Inc International Nederland.

Model zijn bij Models Inc

Models Inc is een professioneel boekingskantoor en tevens agency dat een zo uitgebreid mogelijk modellenbestand wil aanbieden aan haar klanten. Het modellenbestand is continu in beweging: er komen steeds nieuwe modellen bij, bijvoorbeeld de kandidaten van The Model Experience. Models Inc geeft modellen de kans om zich gratis in te schrijven en startende modellen krijgen de mogelijkheid om een korte opleiding te volgen. In deze opleiding ontwikkelen ze een unieke modellen identiteit en ontdekken ze waar hun kwaliteiten liggen. Met The Model Experience ontdek jij in één dag wat jouw kwaliteiten zijn en weet je meteen of je het jonge team van Models Inc wilt versterken!

Oprichting Models Inc

De oprichters van Models Inc zijn Amanda Brandts en Joseline Pasis. Beiden draaien ze al enkele jaren mee in de modellen wereld en hebben ze veel ervaring, ook als het op Miss verkiezingen aankomt. Amanda Brandts is de oprichtster van Models Inc Nederland en Joseline Panis is al ruim twintig jaar directrice van de Belgische Models Inc. Door hun kennis aan ervaring te koppelen, hebben ze Models Inc met succes opgericht. Maar het kan nog tot iets veel groters uitgroeien met nieuwe en frisse modellen! Models Inc maakt graag kennis met jou als toekomstig model en voor vragen kun je altijd bij ons terecht. 

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier