Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Model boeken

Wellicht ben je al bekend met de modellen met maatje 36, maar er zijn ook speciale modellen. Denk eens aan volslanke modellen, tattoo modellen of kleine modellen. Het kan namelijk zo maar eens voorkomen dat je precies dát model zoekt met die éne uitstraling. Elk model in ons modellenbestand is uniek en kan een verrijking zijn voor welk evenement dan ook!

Uitgebreid modellenbestand

Heb je al precies in gedachten wat voor model je wil boeken of selecteer je er liever een paar nadat je een aantal verschillende modellen hebt gezien? Wat voor methode je ook het liefst kiest, de beste modellen met ieder een eigen excentrieke uitstraling vind je hier! Niet alleen de modellen zelf lopen uiteen, maar ook hun diensten als model: van fotomodel tot catwalkmodel.

Hoe kun je een model boeken?

Als je nog geen concreet plan van aanpak hebt, helpen wij je graag mee met het verder denken. Informeer geheel vrijblijvend naar de opties! Weet je wel al precies welk model, of misschien zelfs meerdere modellen, je wilt boeken? Stuur ons dan een berichtje via contactformulier met het model dat je precies zoekt en alle andere wensen. Dan kunnen wij vast wat voorwerk doen en zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier