Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Fotoshoot Rotterdam


Een professionele fotograaf weet precies hoe hij/zij iemand optimaal op de foto moet zetten. Daarom is het ook zo leuk om te poseren voor een ervaren fotograaf. Heb jij altijd al eens een fotoshoot in Rotterdam willen doen, en wil je graag ervaren hoe het is om in een échte foto studio te staan? Dan is de Model Experience inclusief Fotoshoot Rotterdam iets voor jou! We zijn vaak jaloers op het modellenleven van Doutzen Kroes, Cindy Crawford en Heidi Klum, maar is het écht zo leuk? Daar kun je achter komen door de Model For One Day experience inclusief fotoshoot in Rotterdam. Hier krijg je namelijk les in álle facetten van het modellen bestaan.

Hoe werkt het?

Deze dag staat in het teken van uitzoeken hoe de modellenwereld in elkaar steekt. Je krijgt uitleg over vaktermen, hoe je met opdrachtgevers om moet gaan en ook nog andere tips en tricks. Daarnaast wordt de houding verbeterd middels een professionele catwalk training. Tenslotte zul je professioneel op de foto worden gezet door een volleerd fotograaf, die je tijdens het fotograferen poseer tips zal geven. Natuurlijk zal de hele experience inclusief fotoshoot in Rotterdam plaatsvinden. Heb je talent en vind je het modellenwerk leuk om te doen? Dan kun je eventueel meteen worden ingeschreven bij modellenbureau Models Inc. International.

Vrijgezellenfeest of vriendinnendag

Onze fotoshoot in Rotterdam is niet alleen geschikt voor modellen-in-wording. Het is ook mogelijk om deze experience te boeken wanneer je het gewoon leuk vindt om het een keer te ervaren hoe het is om fotomodel te zijn. Het is vooral leuk om deze experience te boeken met vriendinnen groep of vrijgezellenfeest groep. Je wordt helemaal in het zonnetje gezet en je krijgt na afloop uiteraard enkele foto's mee waar je helemaal tiptop opstaat. Dit is dus een leuke herinnering aan The Model Experience!

Of het nu gaat om de start van een modellen carrière of een gezellige vriendinnen dag, The Model Experience Fotoshoot Rotterdam is sowieso de ideale keuze. De kosten zijn €159,- pp.
Interesse? Geef je vandaag nog op!

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier