Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Fotoshoot Heerlen

Heb je altijd al eens mooi op de foto willen staan? Wil je het beste in jezelf naar boven halen en dit vast laten leggen door een professionele fotograaf? Dat is mogelijk met een fotoshoot in Heerlen, Limburg. Heerlen is namelijk één van de locaties waar je The Model Experience kunt ervaren. Deze experience laat je in één dag zien en voelen hoe het is om een écht fotomodel te zijn. Met deze fotoshoot in Heerlen zul je je even wanen als een Doutzen Kroes, Kate Moss of  Cara Delevingne.

Professionele begeleiding

Doordat de fotoshoot in Heerlen wordt verzorgd door een groep professionals, zul je beslist een leuke dag hebben met een mooi eindresultaat. Deze groep bestaat onder andere uit een professionele fotograaf met veel ervaring in de modellen fotografie en een catwalk coach die zelf vele malen op de catwalk heeft gestaan. Je leert tijdens deze fotoshoot in Heerlen dus niet alleen hoe je mooi op de foto komt te staan, je krijgt ook nog eens les in catwalk lopen. Creëer je eigen unieke loopje en voel je op-en-top model!

Model voor 1 dag inclusief fotoshoot Heerlen

Deze model voor 1 dag experience incl. fotoshoot in Heerlen is te boeken voor iedereen die een glimp wil opvangen van hoe het modellen leven in elkaar steekt. Het is mogelijk om deze experience te boeken als model-in-wording, maar het is ook ontzettend om te doen wanneer je een leuke vriendinnendag of vrijgezellenfeest wilt ervaren. Een model experience inclusief fotoshoot in Heerlen is dé manier om een fantastisch dag te hebben en als klap op de vuurpijl nog een mooie set foto's van jezelf te krijgen.  

Deze experience is dus dé manier om in aanraking te komen met modellenwerk. Heb je talent en vind je het leuk om te doen, dan kun je meteen worden ingeschreven bij het internationale modellenbureau Models Inc. International. De kosten van deze experience zijn slechts €159,-. per persoon!

Schrijf je dus nu in voor The Model Experience Heerlen!

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier