Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Fotoshoot Amsterdam

Heb je altijd al eens een mooie set professionele foto's van jezelf willen hebben? Wil je je voor één dag eens een écht topmodel voelen? Dat is mogelijk met The Model Experience inclusief fotoshoot in Amsterdam! Deze experience laat jou in één dag ervaren hoe het is om een fotomodel te zijn. Dit is bijvoorbeeld ontzettend leuk voor vriendinnen uitjes of een vrijgezellenfeest. Je hebt een geweldige dag, en daarnaast mag je na afloop een mooie set professionele foto's van jezelf mee naar huis nemen.

Vind uit of “model zijn” iets voor jou is

Misschien wil je zelf graag model worden, maar weet je niet zeker of dit iets voor je is. Je vindt het daarom lastig om je meteen in te schrijven bij een modellenbureau, omdat je nog niet weet of dit écht is wat je wilt. The Model Experience inclusief fotoshoot in Amsterdam is dan precies wat je nodig hebt. Op deze optimaal ingerichte dag leer je namelijk ontzettend veel over het modellen bestaan. Wat is een casting en een call back? Hoe ga je met opdrachtgevers om? Dit en meer wordt besproken tijdens de theoretische les. Daarna is het tijd voor praktijk: je leert van een volleerd model hoe je over de catwalk loopt. Vervolgens staat er een fotoshoot op de planning. Je wordt op de gevoelige plaat vastgelegd door een ervaren fotograaf.

Fotoshoot in Amsterdam boeken

Een fotoshoot in Amsterdam is natuurlijk ideaal omdat het een zeer centraal gelegen plek is. Daarom bieden we jou The Model Experience inclusief fotoshoot in Amsterdam aan, en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Voor slechts €159,- ervaar je één hele dag lang hoe het is om een fotomodel te zijn. Als je het leuk vindt en je hebt talent voor het modellenwerk, dan kun je meteen worden ingeschreven bij een bekend modellenbureau (Models Inc. International). Deze fotoshoot in Amsterdam kan dus jouw opstapje zijn naar het échte modellenwerk. De kosten zijn slechts €159,- voor het totale pakket.


Geef je vandaag nog op!

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier