Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Model workshop

Het modellenbestaan is iets wat veel dames trekt: de glitter & glamour, mooie make-up en schitterend haar, het geflits van de camera's en natuurlijk een mooi eindresultaat in de vorm van een modeshow of fotoreportage. Heb jij er ook wel eens aan gedacht om model te worden, maar weet je niet of het écht iets voor je is? Dan is onze model workshop precies wat je zoekt! In één dag leer je de ins en outs van het modellenleven. Van catwalk lopen tot poseren en natuurlijk de administratie (want dat hoort er ook bij!). De complete model workshop van hoge kwaliteit vind je bij The Model Experience.

Model workshop in één dag

Het unieke aan onze model workshop is dat je niets verplicht bent. Je hebt gewoon een leuke en gezellige dag waar alle fijne kneepjes van het modellenvak worden behandeld. Daarnaast ga je na deze intensieve maar leuke dag naar huis met enkele schitterende foto's van jezelf en een hoop ervaring in onder andere catwalk lopen. De model workshop wordt gegeven door professionals in het modellenvak, dus je krijgt absoluut waardevolle informatie van insiders. Dit is precies wat je als aspirant model nodig hebt!

Model workshop én inschrijving modellenbureau

Wanneer je The Model Experience hebt afgerond, en het blijkt dat je het leuk vindt én dat je talent hebt, dan kun je meteen worden ingeschreven bij een gerenommeerd internationaal modellenbureau. Dit kan dus een vliegende start voor je modellencarrière betekenen! We kunnen dus concluderen dat de model workshop van The Model Experience een unieke ervaring is waar je ontzettend veel voordeel uit kunt halen.

De kosten voor een totale dag, inclusief fotoshoot, 5 bewerkte foto's, catwalk training, onmisbare insiders informatie én een inschrijving bij een modellenbureau voor één jaar zijn slechts €179,-.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een model workshop op een locatie bij jou in de buurt? Vul het contactformulier in en wij voorzien je van alle informatie die je wilt weten!

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier