Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Fotoshoot Eindhoven

Wie heeft er nou niet gedroomd van een modellen carrière á la Doutzen Kroes. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd...toch? Dat heb je mis, want met The Model Experience Fotoshoot in Eindhoven kun jij ook ervaren hoe het is om een echt topmodel te zijn. In deze experience worden namelijk alle facetten van het modellenbestaan behandeld, zodat jij deze ene dag als een echte Doutzen Kroes over de catwalk kunt paraderen en als een ware Kate Moss op de gevoelige plaat kunt worden vastgelegd. Uiteraard zal deze fotoshoot in Eindhoven plaatsvinden. Deze stad is goed bereikbaar en daarom een ideale locatie voor The Model Experience.

Models Experience fotoshoot in Eindhoven

De experience zoals wij deze aanbieden is geschikt voor mensen die graag voor één dag willen ervaren om model te zijn. Op deze dag zul je onder andere een catwalk training volgen, waarmee je je loopje kunt personaliseren en verbeteren. Je leer van een catwalk coach wat de perfecte manier is om over de catwalk te paraderen. Verder zul je door een vakkundige fotograaf voor de lens worden geschoven, zodat je op je best wordt vastgelegd op een set professionele foto's. Zodoende is deze experience incl. fotoshoot in Eindhoven een complete dag vol modellen-fun! Dit is dus ideaal voor vrijgezellenfeestjes en vriendinnendagjes.

Wil je model worden?

Heb je altijd al model willen worden, maar weet je niet zeker of dit iets voor jou is? Ben je benieuwd wat modellenwerk allemaal inhoudt en of je talent hebt? Kom erachter middels The Model Experience Fotoshoot in Eindhoven! Deze dag is namelijk zeer geschikt voor dames en heren die de eerste stap in de modellenwereld willen zetten, zonder verdere verplichtingen. Mocht je echter talent hebben en vind je het leuk om te doen, dan kun je meteen worden ingeschreven bij een professioneel internationaal modellenbureau (Models Inc. International).

De kosten van deze complete all-in dag zijn slechts €159,-. Heb je interesse in de Model Experience Fotoshoot in Eindhoven? Neem contact op of geef je meteen op via bovenstaand formulier.

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier