Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Was een hele leuke ervaring, We hebben een catwalk les gekregen, tips voor make-up en een fotoshoot
Geplaatst op: 11-4-2018

Ik vond het een super leuke ervaring het was heel leuk en ik heb ook vrienden gemaakt
Geplaatst op: 10-4-2018

Super ! Ik heb er veel geleerd en we kregen per persoon genoeg aandacht . Amanda en de fotograaf waren ook heel erg vriendelijk!
Geplaatst op: 10-4-2018

Het was leuk en leerzaam
Geplaatst op: 21-3-2018

Zeer leuk intensief en informatief
Geplaatst op: 21-3-2018

Echt een hele leuke dag. Veel geleerd en een boost aan zelfvertrouwen gekregen haha. Zou het iedereen die er over nadenkt aanraden
Geplaatst op: 27-12-2017

Goed. Leuke leerzame dag met spontane mensen! Begonnen met catwalk training en geëindigd met een prettige fotoshoot.
Geplaatst op: 24-10-2017

Het was een hele leuke dag. iedereen was aardig. je word goed begeleid iedereen had respect voor elkaar niemand werd uitgelachen als er iets niet goed ging. los van alles het was gewoon een leuke dag
Geplaatst op: 16-10-2017

Catwalktraining was leuk.
Geplaatst op: 14-10-2017

Ik vond de dag goed verlopen omdat alles duidelijk was uitgelegd van te voren en iedereen was enthousiast
Geplaatst op: 14-10-2017

Ik heb er van genoten en veel van geleerd #super!
Geplaatst op: 28-9-2017

Leuk
Geplaatst op: 11-6-2017

Leerrijk interessant
Geplaatst op: 15-5-2017

Als een leuke leerzame dag.
Geplaatst op: 24-3-2017

Het was echt heel leerzaam en echt super leuk
Geplaatst op: 18-3-2017

Het was een leuke en gezellige dag.
Geplaatst op: 24-2-2017

Ik vond het leuk! Ik heb veel geleerd en ik vind de foto's ook erg mooi geworden.
Geplaatst op: 17-12-2016

Het was een leuke en interessante ervaring, ik heb geleerd om catwalk te lopen en in fotoshoots je zelf te kunnen laten zien.
Geplaatst op: 3-12-2016

Leerzaam / uitstekende begeleiding / goede introductie / vriendelijke medewerkers
Geplaatst op: 5-10-2016

Het was een erg leuke en leerzame ervaring. Tijdens de catwalk training heb ik veel geleerd en ook bij de make up leerde ik dingen waar ik nog nooit van gehoord had. Het maken van de foto's vond ik het leukst.
Geplaatst op: 4-10-2016

Leuke en gezellige dag
Geplaatst op: 5-7-2016

We hebben na een wat stroeve ontvangst een leuke catwalktraining gehad. De hele dag werden we behandeld als echte modellen en dit was erg fijn. Verder heb ik heel veel geleerd van de visagieworkshop en de fotoshoot. Ik heb zeker een hele leuke dag gehad!
Geplaatst op: 23-6-2016

Leerzaam en leuk
Geplaatst op: 23-6-2016

Eerste deel leren hoe te lopen op hakken nadat gingen we eten toen gingen onze make up doen en deden we onze kleren aan en kregen we de photoshoot. Het was leuk!
Geplaatst op: 11-4-2016

Ik vond het erg leuk, ik heb er veel van geleerd. Ook de klik met de rest van de groep was heel goed. Het was een super leuke dag!
Geplaatst op: 17-3-2016

Ik heb er veel geleerd,eerst wist ik niets van het lopen op de catwalk en nu kan ik het, het was ook echt super leuk.
Geplaatst op: 4-3-2016

Het was een leuke ervaring om mee te maken en erg leerzaam
Geplaatst op: 1-3-2016

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier