Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Waar vindt The Model Experience plaats?

The Model Experience wordt gegeven op verschillende data en locaties verdeeld over Nederland. Er is dus altijd een locatie dicht bij je in de buurt waar je kunt deelnemen aan deze leuke, gezellige en leerzame beginners-dag. We hebben gekozen voor steden die centraal liggen  en zeer gemakkelijk te bereiken zijn, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Momenteel wordt de experience in de volgende regio’s aangeboden:

 

Noord-Holland

TME omgeving Amsterdam - Oostzaan - Flevoland.

Natuurlijk is The Model Experience te vinden in de Provincie Noord Holland! We hebben een centrale locatie gevonden in Oostzaan, ten noorden van Amsterdam, waardoor deze eenvoudig te bereiken is met het openbaar vervoer. Deze locatie betreft een zéér mooie en gerenoveerde dansschool welke toegang biedt aan grote spiegelzalen en beschikt over een chillout lounge voor wachtende en/of begeleidende bezoekers. Toiletten en consumptie voorzieningen zijn aanwezig.

Bij de locatie te oostzaan is gratis parkeren mogelijk vóór de deur!
OV: Lijn 392 naar Zaandam Station

TME_Amsterdam

 

Zuid-Holland

TME omgeving Rotterdam -  Utrecht - Breda.

Woon je in(of in de buurt van) provincie Zuid Holland? Dan kun je in Zoetermeer terecht voor onze Model Experience. Ook is deze locatie zeer eenvoudig te bereiken vanuit omliggende dorpen en steden. Dit betreft tevens de creatieve werkplek van onze fotograaf en is uitgerust met kantine en verschillende workshopruimtes. Wachtende en/of begeleidende bezoekers zijn hier voorzien van een aparte ruimte waar  sanitaire- alsook koffie en theevoorzieningen aanwezig zijn tegen betaling.

Bij de locatie te Zoetermeer is gratis parkeren mogelijk vóór de deur!
OV: Lijn 170 naar Zoetermeer Centrum West

TME_Rotterdam

 

Brabant

TME Omgeving Eindhoven - Den Bosch - Noord limburg

Voor het midden van het land hebben we een Model Experience aan de rand van Eindhoven centrum. Hier hebben we een plek gevonden die aan onze eisen voldoet en waar je dus tot in de puntjes wordt verzorgd tijdens jouw Model Experience day. Bij dit gastvrije zalenverhuur centrum hebben wij beschikking tot de grote feestzaal voorzien van licht en geluid welke dient als oefenruimte voor de catwalktraining en onze mobiele photostudio. Wachtende en/of begeleidende bezoekers zijn hier voorzien van een aparte ruimte waar  sanitaire- alsook koffie en theevoorzieningen aanwezig zijn tegen betaling.
Bij de locatie te Eindhoven is gratis parkeren mogelijk vóór de deur!
OV: Lijn 156 Richting Den Bosch via De Brand

TME_Eindhoven

 

Zuid Limburg

TME Omgeving Heerlen, Sittard, Maastricht.

Ben je woonachtig in het verre Zuiden van Nederland? Ook hier bieden wij The Model Experience aan. In het Zuid Limburgse Oirsbeek in de buurt van Heerlen hebben we een goede locatie gevonden waar je kunt genieten van jouw modellendag. Dit betreft tevens de creatieve werkplek van onze fotograaf en is uitgerust met kantine en verschillende workshopruimtes. Wachtende en/of begeleidende bezoekers zijn hier voorzien van een afgeschermde ruimte waar  sanitaire- alsook koffie en theevoorzieningen aanwezig zijn tegen betaling.

Bij de locatie te Oirsbeek is gratis parkeren mogelijk vóór de deur!
OV lijn: 40 naar Heerlen Zuyd Hogeschool

TME_Heerlen

 

Drenthe

TME Omgeving Emmen, Assen, Gelderland

Voor wie woont in het Noord westen van ons land is er een locatie gelegen te Emmen. De locatie biedt alle voorzieningen welke ons team nodig heeft om deze beginners-dag tot succes maken. Tevens is ook hier een goede bereikbaarheid met het OV mogelijk en is er een gratis parking voor de deur van dit 4 sterren Fletcherhotel.Wachtende en/of begeleidende bezoekers zijn hier welkom in de hotel foyer waar sanitaire- alsook koffie en theevoorzieningen aanwezig zijn tegen betaling.  

Gratis parkeren voor de deur!
Ov lijn: 44 naar Schoonebeek via Ziekenhuis

TME_Drenthe

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier