Vragen? 084 877 6445
Schrijf je in! Voor de model workshop
Geslacht Man Vrouw Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Woonplaats Je lengte in cm Telefoon nummer Email adres Foto

Waar vindt The Model Experience plaats?

The Model Experience wordt gegeven op verschillende data en locaties in Nederland. Er is dus altijd een locatie dicht bij je in de buurt waar je kunt deelnemen aan deze leuke, gezellige en leerzame dag. We hebben gekozen voor steden die zeer gemakkelijk te bereiken zijn, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Momenteel wordt de experience in vijf Nederlandse steden aangeboden, en wel de volgende:

Amsterdam (Noord-Holland)

TME_Amsterdam

Natuurlijk is The Model Experience te vinden in de buurt van Amsterdam! We hebben een centrale locatie gevonden in Oostzaan, ten noorden van Amsterdam, waardoor deze eenvoudig te bereiken is met het openbaar vervoer.

Adres:

Studio 13
Utrechtsedwarsstraat 13-2
1017 WB Amsterdam

 

Zoetermeer(Zuid-Holland)

TME_Rotterdam

Woon je in (of in de buurt van) Zuid Holland? Dan kun je in Rotterdam terecht voor onze Model Experience. Ook is deze locatie zeer eenvoudig te bereiken vanuit omliggende dorpen en steden.

Adres

Fotostudio x10c
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

 

Eindhoven (Noord-Brabant)

TME_Eindhoven

Voor het midden/Zuiden van het land hebben we een Model Experience in Eindhoven. Hier hebben we een plek gevonden die aan onze eisen voldoet en waar je dus tot in de puntjes wordt verzorgd tijdens jouw Model Experience.

Adres

De Gasterij
Hoogstraat 310
5654 NH Eindhoven

 

Oirsbeek (Zuid Limburg)

TME_Heerlen

Ben je woonachtig in het verre Zuiden van Nederland? Ook hier bieden wij The Model Experience aan. In het Zuid Limburgse Oirsbeek in de buurt van Heerlen hebben we een goede locatie gevonden waar je kunt genieten van jouw modellendag.

Adres

Provincialeweg 91E
6438 BC Oirsbeek

 

Emmen (Drenthe)

TME_Drenthe

Adres

Van Schaikweg 55
7811 HN Emmen

 

Wil je je opgeven voor The Model Experience in één van de bovenstaande steden? Wil je graag meer informatie of heb je vragen? Vul dan het contactformulier in. Data worden geprikt zodra er genoeg gegadigden zijn voor één specifieke locatie.

Model worden? bel met 084 877 6445 of vul het contactformulier in. Contact formulier